fbpx
Se vores lager af Aston Martin

Eksklusive Aston Martin

Den prestigefyldte britiske bilproducent, har igennem årtier både været dominerende i motorsport og på biografernes hvide lærred. Når man ser en smuk Aston Martin komme rullende, vil tankerne hos mange automatisk henledes til Agent 007.

Aston Martin blev grundlagt i 1913 og havde i begyndelsen udelukkende til hensigt, at producere hurtige racerbiler. Først efter 2. verdenskrig, og nye ejere, begyndte man at producere luksus Grand Touring modeller.

Sports- og Grand Touring modellerne, produceres stadig på engelsk grund i Gaydon, Warwickshire.

Siden 1986 har Aston Martin, været ejet af Ford Motor Company. Ford solgte dog i 2007 aktiemajoriteten til et konsortium med frontpersonen, David Richards, som ligeledes er grundlægger af motorsport- og ingeniørfirmaet Prodrive – i den forstand kan man sige at Aston Martin, er vendt tilbage til sine motorsportsrødder.

Dette kulturelle britiske ikon, af en bil, er synonym med luksus; et raffineret og forfinet design med bløde organiske former.   

Aston Martin, er og bliver den perfekte kombination af motorkraft og kørerevner, som man kender dem fra motorsport, og den ekstraordinære gode stil og komfort, som man kan forvente af en sand luksusbil.

Nordic Car, giver dig mulighed for at lease bilen fra dine barndomsdrømme, på særdeles attraktive vilkår.

Nordic Car ApS / Gøngehusvej 281 / 2970 Hørsholm
Tlf: +45 71 994 992‬

Medlem af
Medlem af Autobranchen Danmark
Audi e-tron 55 quattro
Søg om godkendelse til denne bil
kr.
Ved at sende denne ansøge om godkendelse til denne bil, accepterer du samtidig Nordic Cars privalivspolitik.
Sendt med succes.
Ring til os
Send besked

Har du nogle spørgsmål?