fbpx
Se vores lager af Audi
Drømmer du om en Audi?

Når du sætter dig ind i en Audi, er du aldrig i tvivl om, at det er en fantastisk bil. Materialerne, lyden når du lukker døren, duften og alle de små lækre detaljer giver dig en unik følelse af kvalitet og tryghed, du ikke finder i andre biler.

Bilmærket lever op til sit slogan “Vorsprung durch Technik”, som betyder, at du som bruger af en Audi er sikker på, at du sidder i en bil, der på alle områder giver dig et forspring i forhold til konkurrenterne. 

Med enhver Audi får du en bil med tidens mest avancerede teknologi, højeste sikkerhedsniveau og allerbedste køreegenskaber. Og det flotte design og materialer i topkvalitet er med til at understrege, at bilen er skabt med visionen om at give dig det bedste af det bedste – fra du sætter dig bag rattet, og til du stiger ud igen.

Når du leaser en Audi, skal du ikke længere bruge kræfter på at vedligeholde den, eller tænke på hvor meget den mister i værdi. Når din leasingaftale ophører, kan du enten vælge at forlænge din aftale eller lease en anden bil. Det er helt op til dig.

Nordic Car ApS / Gøngehusvej 281 / 2970 Hørsholm
Tlf: +45 71 994 992‬

Medlem af
Medlem af Autobranchen Danmark
Audi e-tron 55 quattro
Søg om godkendelse til denne bil
kr.
Ved at sende denne ansøge om godkendelse til denne bil, accepterer du samtidig Nordic Cars privalivspolitik.
Sendt med succes.
Ring til os
Send besked

Har du nogle spørgsmål?