fbpx

Se vores lager af Land Rover

Luksus firehjulstrækker med format

Land Rover, er nok allermest kendt for at producerer firehjulstrækkere i absolut top-klasse. Oprindeligt blev Land Rover brandet skabt af bilproducenten Rover, som ønskede at skabe en offroader fuld af power.

Den først Land Rover blev produceret i 1948, og var tiltænkt til land- og skovbrug. Populariteten var allerede fra begyndelsen stor. I dag produceres de terrængående og solide modeller sideløbende med de mere moderne og alsidige SUV-modeller. Land Rover blev i 70’erne et mere og mere uafhængigt brand, og i år 2000, solgte BMW, Land Rover separat fra til Ford Premier Auto Group, som senere solgte Land Rover og Jaguar fra, som en samlet pakke til indiske Tata Motors.

 

Range Roveren, blev introduceret i 1970, som en mere alsidig offroader-model end den klassiske Land Rover. Modellen var dog tiltænkt som en praktisk bil med skrabet interiør og vinyl på sæderne, så de kunne blive spulet ned med en vandslange. Først senere blev Range Roveren, den luksus firehjulstrækker, som vi kender den i dag.

Nutidens Range Rover, byder på fuld komfort for alle bilens passagerer. Med en klokkeklar vision om at producere den med luksuriøse og raffinerede SUV i verden.

Skal du også lease en luksus SUV? 

Nordic Car ApS / Gøngehusvej 281 / 2970 Hørsholm
Tlf: +45 71 994 992‬

Medlem af
Medlem af Autobranchen Danmark
Audi e-tron 55 quattro
Søg om godkendelse til denne bil
kr.
Ved at sende denne ansøge om godkendelse til denne bil, accepterer du samtidig Nordic Cars privalivspolitik.
Sendt med succes.
Ring til os
Send besked

Har du nogle spørgsmål?