fbpx
Services
Forsikring

Flådeforsikring til attraktive vilkår

Nordic Car har et tæt samarbejde med Købstædernes Forsikring, som gør det muligt for os at tilbyde alle vores kunder flådeforsikring til en lav pris.

Videresalg

Vi hjælper dig med videresalg af din bil

Hos Nordic Car sætter vi en stor ære i at skabe nye kunderelationer, såvel som at fastholde og servicere vores nuværende. Derudover tilbyder vi altid videresalg af din bil efter endt leasingaftale hos andre leasingudbydere.

Vi hjælper og guider dig under hele salgsprocessen, således at din bil bliver klargjort, præsenteret for vort køberkartotek samt bliver annonceret på alle Nordic Cars platforme.

Bytteservice

Forny din bil hvert år

Vores kundetilfredshed afspejler sig i vores kundeloyalitet, da man som kunde kan opnå endnu flere fordele på lang sigt og endnu bedre tilbud. Som kunde hos Nordic Car, har du mulighed for at udskifte din gamle bil med en helt ny hvert år.

Vi køber din bil tilbage efter endt leasing, således at du ikke skal forholde dig til restværdien – på den måde skal du kun fokusere på din nye bil.

Kundefordele

Fordele hos Nordic Car

Som kunde hos Nordic Car bliver du automatisk en del af vores fordelsprogram, der giver dig eksklusiv adgang til vores lave værkstedspriser samt indkøbspriser på dæk og reservedele.

Skal du eksempelvis akut på værksted ved enten nedbrud eller hjulskift lige op til en ferie, vil du opleve at komme foran i køen og få adgang til et af vores fordelsværksteder, som giver dig 15 % på din værkstedsregning.

Nordic Car ApS / Gøngehusvej 281 / 2970 Hørsholm
Tlf: +45 71 994 992‬

Medlem af
Medlem af Autobranchen Danmark
Audi e-tron 55 quattro
Søg om godkendelse til denne bil
kr.
Ved at sende denne ansøge om godkendelse til denne bil, accepterer du samtidig Nordic Cars privalivspolitik.
Sendt med succes.
Ring til os
Send besked

Har du nogle spørgsmål?