fbpx
Se vores lager af Volvo
Den alsidige svensker

Grundlagt i 1915, som et datterselskab til SKF, der producerede maskindele. Den første fabriksproducerede personbil fra Volvo, trillede ud fra fabrikken i 1927.

Navnet Volvo, betyder på latin ”jeg ruller”, da navnet oprindeligt var tiltænk en ny serie af kuglelejere. Først i 1924 besluttede salgslederen for SKF, og en svensk ingeniør at samarbejde med planen om at konstruere en svensk bil.

Entusiasmen var stor, men bilen blev ikke nogen kommerciel succes – Volvo forsøgte sig efterfølgende med trucks, og disse blev langt mere populære. Sidenhen har Volvo udviklet sig til en alsidig virksomhed, der producerer alt fra industrimaskiner, store køretøjer m.v.

Efter at have flirtet med Renault i mange år, endte Volvo med at frasælge deres personbilsafdelingen til Ford Motor Company i 1999. I 2010 videresolgte Ford, Volvo til den multinationale/kinesiske Geeley Holding Group, som den dag i dag, producerer biler under Volvo-brandet. Volvo Cars hovedsæde, er dog stadig beliggende i Sverige, i Göteborg.

Sikkerheden har altid været en topprioritet hos Volvo, og deres innovative tilgang til bil-sikkerheden, har betydet at de har opfundet meget af det sikkerhedsudstyr, der benyttes af alle bilproducenter i dag, herunder 3-punkts selen og sideairbag. Derfor er det nyeste high-tech sikkerhedsudstyr altid standard i en Volvo.

Mangler du en rummelig luksusbil, hvor sikkerheden er i top? Lease en Volvo hos NordicCar

Nordic Car ApS / Gøngehusvej 281 / 2970 Hørsholm
Tlf: +45 71 994 992‬

Medlem af
Medlem af Autobranchen Danmark
Audi e-tron 55 quattro
Søg om godkendelse til denne bil
kr.
Ved at sende denne ansøge om godkendelse til denne bil, accepterer du samtidig Nordic Cars privalivspolitik.
Sendt med succes.
Ring til os
Send besked

Har du nogle spørgsmål?